Zaštita od Ptica


• Zaštita od Ptica

DOO „EKO DDD“ pruža usluge mehaničke zaštite od ptica postavljanjem proizvoda koji predstavljaju mehaničke prepreke.

Proizvod AB Spike je namenjen zaštiti objekata i okoline od štetnog uticaja ptica. Proizvod se montira na one površine koje su „napadnute” od strane ptica i time se sprečava njihovo sletanje i dalje narušavanje izgleda i higijene objekta. Proizvod NE POVREĐUJE ptice već ih usled mehaničke prepreke „preusmerava” na drugu lokaciju. Osnovni cilj je „izmeštanje” ptica sa pozicija na kojima nanose štetu Prednosti koje se postižu ugradnjom i primenom sistema zaštite AB Spike:

- Eliminisanja uzročnika korozije konstrukcije koja nosi čelične grede i podgrede
- Ušteda sredstava koja se troše na čišćenje uprljanih zidova i drugih fasadnih površina, čišćenje i održavanje AC sistema
- Ušteda sredstava za čišćenje neposredne okoline objekta, podovi u magacinu
- Ušteda novca usled manjeg otpisa robe koja je oštećena i neupotrebljiva usled dejstva golubijeg izmeta (rastur i kalo)
-Preventivna zaštita zaposlenih radnika od gljivica koje su opasne po zdravlje ljudi (Cryptococcus neoformans) a koje kao saprofiti žive u intestinalnom traktu golubova i drugih ptica
- Ispunjavanje propisanih uslova iz HACCP standarda
- Trajno rešenje – jednokratna investicija
- Unapređenje estetskog izgleda objekta i okoline
Mehaničko čišćenje betonskih gredi, simsova i dela fasade se obavlja koristeći sledeći alat: čelična četka, špahla, abrazivno sredstvo u vidu kvalitetnog sunđera, visoko upijajući ubrusi. Hemijsko sredstvo koje se koristi za odmašćivanje je AXEL industrijsko pakovanje proizvođača SIMCHEM – Srbija.

Sredstvo za lepljenje AB Spike je SIKAFLEX 11FC stranog proizvođača SIKA.
AB SPIKE:

Dimenzije: Dužina baze 550mm, Dužina iglica 110mm, Širina baze 22mm, Pokrivena osnova 140mm

Nazad